Summa sidvisningar

söndag 19 juni 2016

TOMORROWLAND -ett satans påhitt

Tomorrowland
(Morgondagens land)
från en förbönsorganisation i USA 28 maj 2016
Shabbat shalom till er alla!
Jag skulle kunna dela en mängd behov och utmaningar med er som just nu möter Israel … politiska utmaningar, utmaningar som rör säkerheten, ekonomin, diplomatin, etc. Men Herren vill göra mig uppmärksam på och agera på de stora andliga hot som knackar på Israels dörr … och som har fått ett entusiastiskt välkommen av de israeler som är totalt blinda för realiteterna som detta hot innebär. Genom att dela detta sätter jag mig själv i målsiktet för en del ockulta organisationer och makter på hög nivå.
I vilket fall som helst så måste Messias Kropp resa sig för andlig krigföring mot den agenda som hittills har befunnit sig under radarn, men som nu kommer som en ström av dödlig lava mot YHVH:s folk. Då du får förståelse för detta specifika hot, kommer du att se att Israel är Satans eftersträvade mål i den här agendan, men även att denna sataniska strategi samtidigt skapar ett spindelnät för att fånga in varje nation och alla folk.
Den varning jag riktar till er alla rör sig omkring ett event som kallas Tomorrowland. Tomorrowland är en jättestor elektronisk musikfestival som började i Belgien 2005. Den startade som en ganska liten festival men växte kvickt i popularitet till att inkludera tusentals deltagare. Unga människor från hela världen kommer nu till detta event. 400,000 deltog förra året under det tre dagar långa eventet i juli. I år förväntas det bli ännu större.
Förra årets 400,000 pass till Full Madness (Full galenskap) var slutsålda på 40 minuter, utan någon skyltad eller organiserad annonsering. Det var nog med ett budskap från mun till mun för att fylla eventet till randen. Tjugofem flyglinjer arrangerade specialflyg för att föra deltagarna från hela världen till och från eventet. 2013 arrangerade Bryssels flygbolag ett specialpaket med flyg för dem som kom till eventet från mer än 67 städer runt om i världen. 214 olika nationaliteter representerades vid eventet. Förra året deltog 400 diskjockeys för att skapa en själsintagande miljö och ett konstant flöde av elektronisk stimulering. Tomorrowland drar till sig deltagare för att bli ”One Worlders” (envärlds-medlemmar) som kommer att enas under en enda global ledare. Detta event är ingen liten grej.
Under de senaste åren har Tomorrowland-festivalen sträckt sig vidare för att inkludera satellitsajter runt om i världen. Förra året länkades eventet i Belgien upp med en Tomorrowland-sajt i Mumbai, en i Mexico City och en i San Paulo, Brasilien. I september 2013 kom den första amerikanska versionen med namnet TomorrowlandWorld, som hölls i Bouckaert Farm i Chattahoochee Hills, Georgia … 48 km (30 miles) sydväst om Atlanta. 2014 deltog 160,000 personer i det eventet. Det rapporterades att TomorrowlandWorlds event i Atlanta 2015 drabbades av kraftfulla regnoväder vilket sköljde bort sista dagen. Prisa Herren!
Innan jag berättar om planerna för juli i år, låt mig ge er mer info om det specifika när det gäller innehåll och mål, för detta demoniska initiativ.
En del f.d. hippies kanske undrar om det här bara är ett tillfälle att ha trevligt … en samling vänner som tänker fira en bekymmerlös sommar med massor av musik (något liknande Woodstock i New York 1969). NEJ, DET ÄR DET INTE! Organisatörerna för detta event arbetar enligt ett mycket medvetet program för att fånga deltagarnas hjärtan och sinnen. Det är till sin kärna en djärv satsning av den globala eliten och av ockulta makter, för att förföra folk i världen in i en position av totalt uppror mot YHVH, medan man öppnar helvetets portar för att inbjuda dess krafter att bosätta sig på jorden. Det huvudsakliga temat för denna agenda är ENHET.
På stora Tomorrowlands scen figurerar en långsamt spinnande kopia av CERN:s partikelacceleratoranläggning. Tror du att det finns en chans till hypnos eller mind control här? På scenen finns även en jättestor spegel där den digitalt skapade bilden av gudinnan Kali syns och talar till skarorna. Dessa budskap uttalades förföriskt ut över massorna av ivriga deltagare. Med helikoptrar flygande över arenan och med fyrar utrustade med färgade ljuskaskader tvärs över natthimlen, sa en mörk, kraftig manlig röst: 
"Tomorrows (morgondagens) folk, då ett nytt kapitel öppnas kommer ni att få höra talas om en man som kände till universums mysterier inifrån. På grund av hans vision fullbordades ett storartat verk (CERN). Med dess heliga nyckel kan maskinen fortsatt utforma unika erfarenheter. Mänskligheten kan födas på nytt. Hjärtslagen hos den här maskinen kan kännas av er alla." (DETTA UTTALADES MEDAN BILDEN AV CERN-MASKINEN VRED SIG INFÖR MASSORNA.)
Då spegeln lystes upp och Kalis ansikte visades, sa en mjuk, förförisk, fascinerande kvinnlig röst:
"Det finns så mycket som kan komma emellan folk. Detta kan helas genom uttryck av ren enhet. Håll upp era armband så att vi kan se denna illumination (be-/upplysning) tillsammans." 
(KOM IHÅG ATT DETTA VAR ETT FÖRFÖRISKT TAL AV ETT DIGITALT PROJICERAT ANSIKTE AV KALI, SOM VISADES I EN SPEGEL. KALI ÄR HINDUGUDINNAN FÖR DÖD OCH FÖRSTÖRELSE. Hon är den kosmiska guden Shivas hustru, odjurens herre, herre över den kosmiska dansen, Förstöraren. En staty av Shiva står utanför CERN:s huvudkontor. Ser ni kopplingen?)
Enkelt uttryckt så är Tomorrowland en organiserad ansträngning av jordens folk för att kalla till sig antikrist … även att svära trohet till Lucifer (Ljusets ängel … den Illuminerade), i egen hög person.Tänk på vad den manliga rösten sa: 
"Du kommer att få höra om en man, som kände till universums mysterier inifrån"
Lucifer, den nedkastade ärkeängeln som kom inifrån himlen … han som en gång vandrade bland de heliga stenarna i Höjdens Rike i tidens början. I Tomorrowlands scenario porträtteras Satan som en man med vision … upphovsmannen till CERN-projektet, som är designat att öppna portalen mellan den andra himlen och jorden, så att demonerna kan invadera jorden.
Om jordens folk enas kan de göra vad som helst, enligt Skriften. 1 Mosebok 11:6 säger: 
”Herren sade: "Se, de är ett enda folk och de har ett enda språk. Detta är deras första tilltag, och härefter skall ingenting vara omöjligt för dem vad de än beslutar sig för.” 
De mörka makter som vill ha den mänskliga rasen återfödd in i ett nytt värdesystem och under en ny auktoritet, som vår Bibel talar om, kommer att vara av totalt motsatt karaktär och rike än YHVH:s karaktär och rike. CERN söker öppet efter nycklarna till att låsa upp universum. Statyn av guden Shiva (Förstöraren) står utanför CERN:s huvudkontor i Schweiz. Ta en titt på:
Hindugudinnan Kalis ansikte projicerades nyligen på Empire State Building i New York. Gudinnan, Förstöraren Shivas hustru, och CERN:s galjonsfigur. Varför har man DEN bilden av Kali projicerad över New York City?Vilket territorium hävdas här och lämnas över? Vad är det för inbjudan som sänds ut i andevärlden? Gå till länken nedan för att se bevisen för denna bildprojicering:
http://search.aol.com/aol/image…
Bilder från eventet Tomorrowland i Belgien:
h ttp://search.aol.com/aol/image?q=image+of+the+mirror+at+Tomorrowland&s_chn=prt_bon&v_t=comsearch-hyplogusaolp00000003
Shivas dans som rituellt utfördes vid CERN:https://www.youtube.com/watch?v=29t-p0YIhCc
Det blir alltmer självklart, för dem som är villiga att se och för dem med urskiljningsförmåga, att sammanbinda punkterna mellan dessa event och Bibelns ord. Överväg vad vi har sett kulturellt under de senaste åren tänk på lagstiftningen och de social förändringar som i agerande, vilja, ord och realiteten avvisar YHVH:
· Homosexuellas rättigheter och förhärligande.
· Acceptans och främjandet av transpersoner … att välja sitt kön och för att kunna välja vilken offentlig toalett som ska användas. ENHET!
· Demonisering av kristna och judar … i synnerhet dem som ärar Bibeln.
· Rättigheter och legalisering av abort.
· Enhet av nationer så att all nationell suveränitet försvinner.
· Globala avtal som tvingar alla nationer att ge efter inför globala mandat som medborgarna inte har röstat fram.
· Enandet av alla religioner under en andlig auktoritet … påven (?) … lögnen att alla gudar är en och densamme.
· Familjens nedbrytande och uppmuntran till unga att ta sig bort från föräldrars undervisning, påverkan och auktoritet.
· Unisex, omfördelning av rikedom och rättigheter för dem som inte arbetat in något, så att alla har samma nivå av ägodelar.
· Humanistisk undervisning i offentligt utbildningsväsende, medan föräldrar som talar emot denna undervisning rapporteras av sina barn till skolans myndigheter.
· Det globala uppvärmningsknepet och teorin om koldioxidutsläpp och växthusgaser.
· Kameraövervakning av alla överallt.
· Identitetschips för att köpa och sälja (kreditkorten chippas först, sedan folk).
Listan kan bli längre och längre, men jag är säker att du förstår.
DET MYCKET ÖVERHÄNGANDE OCH VERKLIGA HOTET FRÅN TOMORROWLAND (texten är dagen direkt från en av Tomorrowlands webbsidor)
ENHET Spegeln vänd mot Tomorrowland
Följ Tomorrowland LIVE i Mexiko, Indien, Japan, Colombia, Tyskland, Sydafrika och Israel och bli en del av Madness (galenskapen).Lördagen den 23 juli 2016, andra dagen av Tomorrowland, kommer 7 länder Enas med Folket av Tomorrow i Belgien.En live videouppkoppling kommer att etableras mellan Tomorrowland (Belgien) och Mexiko, Indien, Japan, Colombia, Tyskland, Sydafrika och Israel; bygga broar mellan Belgien och resten av världen med en liveuppkoppling från Tomorrowlands huvudscen, Live DJ-set lokalt på UNITE-scenen och den unika, magiska Tomorrowland-atmosfären: det är UNITE Spegeln vänd mot Tomorrowland.Morgondagens folk, gör er redo att förenas …
Här är annonseringen som är utlagd på webbsidan för Israeli Tourism:
Kungen av alla elektroniska musikfestivaler, Tomorrowland, äger för första gången rum i Israel denna sommar!UNITE Spegeln vänd mot Tomorrowland (morgondagens land) är ett internationellt event som äger rum samtidigt i 7 länder (Tyskland, Indien, Israel, Japan, Mexiko och Sydafrika) och speglar faders-eventet, den belgiska festivalen, som har blivit kult bland elektronikmusikens fans. Med livesändningar från den belgiska scenen till den israeliska festivalen kommer stora namn från elektroniska sfären som Axwell & Ingrosso, AFROJACK, Dimitri Vegas & Like Mike, Nicky Romero och många fler. Lokala DJ:s kommer att öppna eventet, för en psykedelisk natt med party som enar tusentals människor runt om i världen. UNITESpegeln vänd mot Tomorrrowland, äger rum i Payis Arena i Jerusalem, den 23 juli 2016. Biljetter finns till försäljning för 149 NIS (nya israeliska shekel).
Kära ni, den ockulta nivån, och kraften i detta hot, kan inte underskattas. Det är inte en konspirationsteori. Det är en bibliskt profeterad realitet. Den står för dörren. 

Vårt gensvar får inte bli någon av följande reaktioner:
· Vi kan inte blunda och hoppas att det ska försvinna.
· Vi kan inte blint misstro det som visas oss.
· Vi kan inte få panik, eller konsumeras av fruktan eller fatalism.
· Vi kan inte rusa till våra barn eller barnbarn och ösa ur oss all information för att överbelasta dem i ett försök att rädda dem.
· Vi kan inte inta en skeptisk ”vänta och se”-attityd.
VI FÅR INTE DRÖJA
VI MÅSTE BE OCH HÅLLA OSS INFORMERADE!
VI MÅSTE ENAS I DEN HELIGE ANDE OCH SÖKA ANDLIGA KRIGFÖRINGSSTRATEGIER!
VI MÅSTE DELTA IDET SOM HERREN MANAR FRAM.
Det är givet att Israel är Satans mest eftertraktade trofé. Vi måste rikta våra mest intensiva böner och krigföring mot Israels försvar … i synnerhet Jerusalem. Som det går för Israel, så går det för nationerna. Det är den väg som Herren har bestämt. Tänk på det! Om fienden kan höra röster som reser sig från Jerusalem och kallar på ENHET enligt Tomorrowlands agenda, även om israelerna inte förstår att man kallar på antikrists ankomst … så kommer Satan höra det legala andliga välkomstropet och tillåtelsen för hans globala enhet höjas för en ny världsordnings uppresande. Satan kommer att kunna inta marken legalt. Kom ihåg då Yeshua sa: Jag kommer inte tillbaka förrän jag hör er (Jerusalem) säga "Baruch haba b Shem Adonai” (välsignad är du som kommer i YHVH:s namn). Det är en tillåtande hälsning som stiger upp från Jerusalem … en som kommer att öppna dörren för en global ledare att komma och inta sin maktposition från vilken världen kommer att regeras. Tomorrowland planerar att utropa den inbjudan från Jerusalem den 23 juli 2016. Organisatörerna för detta event har för avsikt att sända ut denna inbjudan från Jerusalem till Lucifer i anti-messiahs gestalt från Payis Arena i Jerusalem … och från den platsen till nyckellänkar runt om i världen. Detta är inte ett antagande, inte en fantasi eller inbillning. Det är mycket verkligt och vi har mycket få veckor kvar för att resa upp en eldsmur mot det. Låt oss sätta igång.
** För det första, täck dig själv, alla dina nära och kära och allt som har med ditt liv att göra, med Yeshua Ha Mashiachs (Jesus Kristus) blod. Gör det dagligen och ta dagligen även på dig Herrens rustning (se Efesierbrevet 6)
** Kolla fakta om Tomorrowland och håll dig informerad. Du måste personligen VETA att detta är verkligt. Ta emot bekräftelse från YHVH att detta är sanning och att det är dags. Sprid ordet försiktigt och med vishet. Dela det jag skriver, men var vänlig ta bort all identifierande kontaktinformation från alla email. Klipp och klistra in information i tomma dokument.
** Vi behöver organisera grupper med andefyllda troende. Förhoppningsfullt med pastorer, rabbiner och andliga ledare som ansluter sig. Ungdomsgrupper behöver uppmanas för att tillsammans söka Herren. Sommarlovet kommer att tömma campus på studenter, men troende campusorganisationer behöver få ut budskapet till sina medlemmar. Detta kommer att kräva mycken överenskommelsebön.
** Sedan behöver vi be och fasta allteftersom Herren leder. Kom ihåg att vi ber i namnet Yeshua Ha Mashiach eller Jesu Kristi namn. Att bara be i Jesu namn utan att koppla ihop namnet med Hans titel (som är Hans auktoritet och identitet) är utan effekt. Världen är full av människor som heter Jesus eller Yeshua. Kraften finns i hela namnet, som inkluderar den gudomliga titeln.
** Lyssna till vad Herren säger om att binda demoner och starka män … ta emot Hans strategi för att dra ner fästen. Hör, lyssna, lyd exakt! En bön med en anhållan kommer inte att riva ner detta hot. Intensiv förbön och fokuserad andlig krigföring krävs. Detta inkluderar någon form av fasta. Fasta ett mål om dagen eller en dag i veckan, eller vadhelst Herren begär av dig.
** Sök i skrifterna efter deklarationer och proklamationer samt beprövade strategier. Lär känna YHVH:s löften och urskilj säsong och timing för deras applikation.
** Förse dem som strider i frontlinjen mot detta hot med extra bönebeskydd. Täck dem som talar sanning, men även utvecklas till sanningssägare, som distribuerar sanningen till dem som är okunniga och bedragna. Be om YHVH:s visdom hur allt detta ska utföras.
FÖRSLAG TILL BÖNEPUNKTER:
** Be att Herren personligen stänger ner detta event som är planerat för Jerusalem, på vilket sätt Han än väljer. Sätt ner din fot och din hand över detta, Herre! Sätt yxan till roten i Belgien, Herre.
** Be att Messias Kropp i Israel ska resa sig som ett lejon till försvar mot denna sataniska strategi, för att driva ut det ur Landet. Be om Kroppens enhet i förbön och i krigföring. Be att de blir helt medvetna om detta hot och om brådskan rörande mobiliseringen mot det. KOM MED ENHET I SANNING OCH I AKTION, HERRE!
** Be om sann ENHET I MESSIAS för att bryta ner enheten hos dem som öppnar portarna till den mörka världen genom denna agenda.
**Be att total disharmoni och sönderfall ska bryta ut mellan Tomorrowlands organisatörer i Israel och Boom (en stad) i Belgien. Ingen frid. Inget samarbete. Ingen tillgivenhet. Ingen kommunikation. INGET EKONOMISKT STÖD!
** Be om ett totalt avbrott och avstängning av all elektronik och el till Payis Arena i Jerusalem precis innan detta event äger rum. Vrid om alla strömbrytare, Herre!
** Be att någon sorts gudomligt regisserad störning äger rum i Israel som får borgmästare Nir Birkat att totalt avboka eventet i Jerusalem.
** Be, deklarera och proklamera Yeshuas totala suveränitet över Jerusalem.
** Be att Baruch Haba (välkomsthälsningen) sänds från Israels folk till Yeshua.
** Be att satellitlänkarna mellan Tomorrowland i Belgien brakar ihop; gör det omöjligt för dem att sända till Israel, eller någon av de 7 nationerna … och omöjligt att streama eventet via nätet.
** Be att Herren sänder en övernaturlig storm över Boom i Belgien som bryter upp festivalen då den börjar; tillåter YHVH:s missnöjes hand bli synlig och förstådd i hela världen, via internet. Förödmjuka ondskans planer bakom Tomorrowland. Att ha satt Israel på agendan betyder att man har korsat den röda linjen. Efter den destruktiva stormen från himlen, be att YHVH sänder ut en explosion av sin Helige Ande för att komma med det sanna ljuset.
** Be att Herren för fram sitt ord och sin strategi, att det faller ner över detta Tomorrowland-event genom Hans förebedjare … och krossar det.
** Be att troende runt om i världen väcks till att engagera sig mot detta sataniska initiativ. Be att ingen släpper detta förbönsämne eller krigföringen förrän detta hot är eliminerat.
** Be att storartad befrielse och helande kommer för alla dessa unga människor som har deltagit i Tomorrowland eller TomorrowWorld under senare år.
** Be att föräldrar får modet att FÖRBJUDA sina barn att delta i detta event.
** Be att de blinda, sårbara, unga, som redan har köpt biljetter till kommande Tomorrowlands-event hålls borta. Gör det omöjligt för dem att delta! Gör det omöjligt för de svaga, sårade eller påverkbara att kunna se eventet via internet.
** Be att Herren utgjuter sin Ande över jorden … med uppenbarelse om sin realitet och omger dem med en Ande av nåd och ödmjuk bön.
** Be att Herren reser upp sina äkta profeter för en motattack till det massiva antalet falska profeter som blir uppresta av mörkrets rike just nu.
** Be att Herren sänder tusentals änglar för att kriga mot de demoner som Satan har placerat ut i Israel … i synnerhet i Jerusalem.
** Om det är Herrens vilja och timing, be att YHVH kortsluter de andliga och fysiska kopplingarna mellan Tomorrowland och CERN. Trassla till kopplingarna på båda sidor av ekvationen. Förorsaka funktionella olyckor i CERN och i Boom i Belgien.
** Be att CERN:s partikelacceleratoranläggning med sin agenda förstörs totalt och snabbt. Herre, håll den portalen stängd!
** Be att alla som producerar, främjar eller deltar i Tomorrowland grips av YHVH och öppnas för sanning och frälsning. Där Tomorrowland kallar på PÅNYTTFÖDELSE för mänskligheten, ta de orden och deklarera att hela mänskligheten kommer att FÖDAS PÅ NYTT i Yeshua.
** Ropa på nåd och utgjut förbön för mänsklighetens upprors skull … för dess stolthet … för dess onda självbestämmande och för dess dåraktiga svaghet för det onda, alla som utsätter planeten för en ohelig allians med helvetet.
** Förlös din Ande av visdom, sanning, urskiljning, helighet, gudsfruktan för YHVH, ödmjukhet, lydnad till sanningen och överlåtelse till YHVH:s auktoritet.
** Bind andar av hypnos, mind control, ohelig fascination, uppror, lust, tygellöshet, njutningslystnad, stolthet, arrogans, självbestämmande, laglöshet, lögner, förkastande av sanningen, skepticism, bedrägeri, slummer, trots, magi, häxkraft, ohelig aptit, trolldom, villfarelse, clairvoyance, astralprojicering, blindhest, ondska på hög nivå, oheliga allianser, oheliga förbund, förförelse, förstörelse, besvärjelser, mantra, snaror, selektiv dövhet (förbannelse), humanism, religion, lättsinne, rättigheter och alla andra demoner som vidhäftar Tomorrowland.
FLER SAJTER SOM DU KAN UNDERSÖKA:
Se de två videos som finns på den här sajten:http://allexciting.com/tomorrowland-festival/
Se den korta videon på den här sajten som berättar om de 7 (kompletta) länkarna som Tomorrowland arrangerar världen runt den 23 juli.
Se de strategiska linjer som breder ut sig som ett nät med Israel inblandat.http://www.touristisrael.com/tomorrowland-israel/18806/
Tomorrowland: http://www.tomorrowland.com/global-splash/
Avsnitt för bifogade filer
Förhandsgranska YouTube-videoklipp Bizarre ‘Dance Of Destruction’ Performed At CERN Ahead Of Launch
Bizarre ‘Dance Of Destruction’ Performed At CERN Ahead Of Launch

Inga kommentarer: