Summa sidvisningar

tisdag 15 november 2011

ETT SÄKERT SÄTT ATT FÅ VÄCKELSE

Många är de böner som betts för olika byar, olika landsändar, olika landskap, olika städer ja  för hela vårt land. Alla minns vi den profetia som en arab uttalade på svenska för Birger Skoglund att en väckelse skulle komma och den skulle sträcka sig från Smygehuk och upp till Treriksröset och från Göteborg till Stockholm. Ännu har inte detta inträffat och man kan ju undra varför. Inte beror det på Gud. Han vill ingenting hellre än att väcka sin församling och komma med en besökelsetid bland dem som ännu inte hittat Jesus. 
Alltså måste det bero på oss!
Så här skriver Torrey:
Jag kan ge en föreskrift, som kommer att föra med sig väckelse till vilken kyrka, församling eller stad som helst på jorden. Föreskriften är följande:
  • Några kristna (det behöver inte vara många) måste komma i ett allt igenom rätt förhållande till Gud. Detta är det viktigaste! Om inte detta sker, betyder resten ingenting.
  • Låt dem samlas i en bönegrupp för att be om väckelse, tills Gud öppnar himlen och kommer ner
  • Låt dem ställa sig Guds förfogande, som Han finner lämpligast att använda dem för att vinna andra för Kristus. Det är alltsammans. Jag har gett denna föreskrift runt i världen. Den har tagits upp av många kyrkor och församlingar och inte i något enda fall har den misslyckats. DEN KAN INTE MISSLYCKAS!!
Vi har börjat be i Tabernaklet i Orsa om en väckelse för Guds församling. Vi tror på det. Gud vill låta himlen rämna och komma hit ned. Så står det i Jesaja 64:1 och det ber vi om.

Inga kommentarer: