Summa sidvisningar

torsdag 10 november 2011

Hoppande markör - mycket irriterande!!

I vårt dagliga liv kan vi ibland störas av småsaker. En irriterande stor spyfluga som tagit sig in och som surrar runt i huset. Eller en geting som är intresserad av den söta saften när man sitter ute en varm sensommardag för att njuta av den sköna solen,  irriterande minst sagt. Eller en liten sten i skon, så liten så att den nästan inte syns, när man tar av sig skon och tittar efter vad det är som irriterar. Eller när man trodde att någon skulle komma till ett möte, men som inte kom. Inte hela världen, men irriterande. Eller när man tar ett kort med sin mobil, men upptäcker att kortet blev suddigt. Irriterande! Småsaker kan det tyckas men trots det en del av livet.
Idag har jag suttit och fört över texter på lovsånger till powerpoint-presentationer och då har en sak hänt hela tiden som varit mycket irriterande. Markören flyttar på sig under tiden man skriver, vilket innebär att jag får sudda, flytta markören och börja om igen, Mycket irriterande!!
Men jag tror dock det är bra för oss att det händer sådana saker, även om de inte är roliga. Det fostrar oss att skaffa oss tålamod och det gör oss uthålliga. I Bibeln står det: " Tacka Gud under alla livets förhållanden. Detta är Guds vilja med er i Kristus Jesus."
Det är inte lätt att göra det, men Gud vill lära oss det.

Inga kommentarer: