Summa sidvisningar

onsdag 30 november 2011

Ringarna på vattnet blir större och större

Jag vill inte göra som strutsen när fara hotar, stoppa ner huvudet i sanden, utan jag vill varna min omgivning för kommande stormar. Jag skriver för dem som inte vill tas på sängen, utan vara förberedda på de kommande svårigheterna.
Detta kommer med stor sannolikhet att inträffa:
 • Euron kommer att kapsejsa. Det börjar med att ett land går i konkurs, sen följer de med stora skulder efter. Enligt David Wilkersons profetia kommer sedan Mexikos ekonomi att gå överstyr och ett par veckor därefter kommer USAs ekonomi att gå på knäna med en superinflation som följd
 • Arbetslösheten i västvärlden kommer att öka lavinartat. I Sverige kommer exportindustrin att drabbas mycket hårt. De flesta arbetslösa kommer att befinna sig i denna sektor. En arbetslöshet på 30% i Sverige är inte otänkbar.
 • Det kommer att bli stora oroligheter i hela västvärlden med mycket plundring och tomma hyllor i affärerna. Stora hamstringar av mat och vatten kommer att bli mycket vanligt.  
 • Priserna på fastigheter kommer att sjunka drastiskt. Vid den arbetslöshet som kommer, kommer många att få gå ifrån sina hus p g a höga lånekostnader. Exekutiva auktioner kommer att bli mycket vanliga. Har du möjlighet att sälja ditt hus nu, så gör det. Tider kommer då en försäljning av hus med stora lån kommer att bli omöjligt. 
 • Vulkanutbrotten och jordbävningarna kommer att öka på jorden på ett drastiskt sätt. Just nu inträffar jordbävningar som ligger på mellan 5 och 6 på Richtesskalan nära nog dagligen. 
 • Det senaste vulkanutbrottet skedde i Ecuador. Vulkanen Tungurahua fick ett kraftigt utbrott idag. Detta kommer att bli vanligare och vanligare
 • Katla på Island har haft många kluster av jordbävningar vilket visar att ett utbrott kan vara nära förestående och den vulkanen är ca 100 ggr så stor som Eyjafjallajökull. 
 • Jag tror att jorden påverkas av strålning från rymden, kan vara från solen, kan vara från andra närliggande himlakroppar, vilket påverkar jordens inre så att dess inre sväller, vilket i sin tur påverkar alla 'öppningar' i jordskorpan och alla jordplattornas 'sömmar' så att den vulkaniska aktiviteten och jordbävningarna ökar. Detta förklarar också alla de sjunkhål som blir vanligare och vanligare. Jorden bara öppnar sig. 
 • När jordens inre blir varmare, blir också jordytan varmare. Därav den globala uppvärmningen. Att vi som människor skulle kunna påverka klimatet med den koldioxid och andra gaser som vi släpper ut är en stor lögn, som jag får ta upp och förklara vid ett annat tillfälle.
 • En sak som inte är så säker på är att det troligen kommer att bli ett krig i Mellanöstern snart. Det kommer troligen att börja med att Israel försöker att slå ut Irans kärnanläggningar.
 • Syrien är en stor krutdurk. I bibeln står det att Damaskus kommer att läggas i ruiner. Kanske är det så att Syrien förvarar stora mängder vapen just i Damaskus och en träff från NATOs flyg skulle få ödesdigra konsekvenser för hela huvudstaden. Om nu NATO börjar bomba!!?? Det vet vi ingenting om än. Men behandlades Libyen på det sättet, så kan mycket väl Syrien behandlas så. Enda kruxet är väl Syriens band till Ryssland och Kina.
 • Mycket är alltså i görningen på jorden och det är bra att du vet vad som händer och vad som är på väg att hända så att du kan förbereda dig bättre. Kom dock ihåg att Gud i himlen inte låter någonting inträffa som inte har Hans 'godkännande'. Gud är suverän och Han gör som Han vill. Den onda världen och människorna och naturen är Hans tjänare, som endast kan uträtta det Han har bestämt.
 • PSALM 91 ÄR FÖR DENNA TID OCH FÖR DEN TID SOM KOMMER. GLÖM INTE DET!
1 kommentar:

Bengt sa...

Kloka och tänkvärda ord, Lennart! Frågan är bara när de kristna församlingarna i Sverige ska ta det profetiska skeendet på allvar. Hittills tycks tystnad alltjämt råda.