Summa sidvisningar

lördag 5 april 2014

Vad kommer att hända i framtiden enligt Guds Ord? KRONOLOGISK ORDNING.

1. Ett avtal kommer att skrivas på av många länders ledare enligt Daniel 9:27. Då börjar den s k vedermödan.

2. Detta kommer att innebära början till bröllopet mellan Jesus Kristus och Hans brud. Bröllopsceremonin enligt judisk sed började med en sju dagars bröllopsfest, vilket enligt bibeln innebär en period av sju år av en nära relation mellan bruden och hennes tärnor samt brudgummen och hans vänner. 
Bibeln kallar denna tid för vedermöda, vilket det i sanning innebär för dem som inte är i Kristus. Denna tid omskrivs mycket utförligt i bibeln och speciellt i Uppenbarelseboken. 
Ja, det är den tid i mänsklighetens historia som bibeln ägnar mest utrymme åt av alla tidsperioder under historien. Därför är den ur Guds synvinkel den viktigaste av all den tid som bruden befunnit sig på jorden. 

3. Efter vedermödans sju år kommer HERRENS DAG, den stora och fruktansvärda. Då kommer Guds straff över alla de ogudaktiga som förföljt och dödat de sant kristna på jorden. (Vredesskålarna i Uppenbarelseboken)

4. JESUS HÄMTAR BRUDESKARAN. 
    =JESU TILLKOMMELSE.
    = 'THE RAPTURE'
40 dagar in på HERRENS DAG kommer "arken" att lyfta bildligt talat. (Läs 1 Mos. 7:17) Då kommer Jesus till jorden och hämtar hem brudeskaran.

5. HERRENS DAG - GUDS VREDE. Jorden förtärs av eld.
Denna tid varar ett år. 
De sju vredeskålarna i Uppenbarelseboken = Herrens dag

6. Under den tid som jordens innebyggare får uppleva Guds Vrede firas bröllop i himlen. Bröllopsmåltiden tillsammans med bröllopsceremonin äger rum vid de dukade borden i himlen. 

7. Jesus tillsammans med de heliga stiger ner på Oljeberget. Oljeberget rämnar mitt itu och underjordiska källor bryter fram.

8. Vatten från Jerusalem rinner ner mot Döda havet vars vatten blir friskt. Det kommer att gå att fiska i Döda Havet!!

9. Satan binds under de tusen år som följer. Människorna är dock likadana med sina onda hjärtan, varför Jesus behöver styra världen med sin spira av järn.

10. Alla djur på jorden kommer att äta gröna växter. Alla rovdjursinstinkter kommer att upphöra under denna tid. Inga giftormar kommer längre att kunna skada människor.


Inga kommentarer: